



ElectraNet Consumer Advisory Panel (CAP) meeting #31

Monday, 20 November 2023 | 1:30pm - 4:30pm

Followed by Networking drinks & nibbles from 5:00pm – 6:00pm

Location: Aurora Skydeck, Level 13/147 Pirie Street, Adelaide

ElectraNet Contacts: Simon Appleby and Chris Hanna (Mob: 0478 181 955)

Independent Facilitator: Leanne Muffet (Strategic Matters)

Attendees: (see list over page)

OBJECTIVES:

- Creating stronger strategic alignment with the CAP and ElectraNet Board + CEO
- Highlighting and exploring key learnings from an evaluation of the CAP's last 12 months
- Engaging with the CAP on key items (TAPR, Endgame)

We acknowledge this land that we meet on today is the traditional lands for Kaurna people and that we respect their spiritual relationship with their country.

We acknowledge the Kaurna people as the custodians of the Adelaide region and that their cultural and heritage beliefs are still as important to the living Kaurna people today.

We also pay respects to the cultural authority of Aboriginal people visiting/attending from other areas who are present.

	time	ITEM	LEAD
1.	1:30pm	Greeting + Acknowledgement of Country	Leanne Muffet (Independent Facilitator)
2.	1:40pm (10 mins)	 General updates and Meeting action Items Welcome Chair & CEO Action items and approval of minutes – meeting #30 General Updates & 2024 meeting schedule 	Leanne Muffet + Simon Appleby (ENet Head of Corporate Affairs)
3.	1:50pm (30 mins)	 Introduction of ElectraNet Chair Board perspective Q&A 	Simon Emms + (ENet CEO) Dr Julie Beeby (ENet Independent Chair)
4.	2:20pm (30 mins)	 CAP Evaluation Report Outcomes from the report Q&A 	CAP Members
	2:50pm	Leg stretch, afternoon tea and comfort break	10 mins
5.	3:00pm (30 mins)	 Major Project Update Presentation: System Strength Requirements ISP and TAPR update Q&A 	Brad Harrison + (ENet Manager Network Planning) Brad Parker (ENet Principal Engineer Power Systems)
6.	3:30pm (30 mins)	 SA Transmission Modelling – Initial Findings Presentation Q&A 	Oliver Nunn + (Endgame Economics) Daniel Picone (Endgame Economics)
7.	4:00pm (10/15mins)	 Reconciliation Action Plan Update Presentation Q&A 	Nicola Buley (ENet Executive Legal Risk and Governance)
8.	4:15pm <i>(15 mins)</i>	 CAP ONLY SESSION: Forward Planning Forward Planning & upcoming priorities Topics for future meetings- quick brainstorm 	Leanne Muffet
9.	4:30pm	Thank you and close	Leanne Muffet +
		Networking drinks to commence & Executive to join at 5:00pm	Simon Appleby





ATTENDEES					
Name	Affiliation / Title	Attendance			
CAP Members (alphabetical)					
Andrew Richards	Energy Users Association Australia (online)				
Craig Wilkins	Consumer Representative				
Estha van der Linden	Ai Group				
Georgina Morris	SACOSS				
Greg McCarron	Central Irrigation Trust				
Leanne Muffet	Independent Facilitator (Strategic Matters)				
Mark Henley	Consumer Representative - NOTE: needs to depart at 3:15pm				
Rebecca Knol	SA Chamber of Mines and Energy				
Simon Maddocks	Primary Producers SA				
Vikram Kenjle	University of Adelaide				
Yarik Turianskyi	Business SA				
	ElectraNet Representatives				
Dr Julie Beeby	Independent Chair				
Simon Emms	Chief Executive Officer				
Simon Appleby	Head of Corporate Affairs				
Chris Hanna	Senior Advisor Government Relations				
Brad Harrison	Manager Network Planning				
Brad Parker	Principal Engineer Power Systems (online)				
Nicola Buley	Executive Legal Risk and Governance				
Alycia Martin	Stakeholder Coordinator				