



ElectraNet Consumer Advisory Panel (CAP) meeting #30

Thursday, 24 August 2023 | 9:30am - 12:30pm **Followed by a light lunch**

Location: ElectraNet Volta Meeting Room, Level 1, 99 Frome Street, Adelaide **ElectraNet Contacts**: Simon Appleby and Chris Hanna (Mob: 0478 181 955)

Independent Facilitator: Leanne Muffet (Strategic Matters)

Attendees: (see list over page)

OBJECTIVES:

- Explore ElectraNet's input to AEMO's Integrated System Plan 2024
- Shape / influence ElectraNet's network development directions and priorities
- Consider CAP's Annual reporting methodology

We acknowledge this land that we meet on today is the traditional lands for Kaurna people and that we respect their spiritual relationship with their country.

We acknowledge the Kaurna people as the custodians of the Adelaide region and that their cultural and heritage beliefs are still as important to the living Kaurna people today.

We also pay respects to the cultural authority of Aboriginal people visiting/attending from other areas who are present here.

	time	ITEM	LEAD
		Tea and coffee on arrival	
1.	9:30am	Greeting + Acknowledgement of Country	Leanne Muffet (Independent Facilitator)
2.	9:40am (10 mins)	 General updates and Meeting action Items Welcome Estha van der Linden (Ai Group State Head, SA) Action items and approval of minutes – meeting #29 General Updates 	Leanne Muffet + Simon Appleby (ENet Head of Corporate Affairs)
3.	9:50am (20 mins)	 Energy Charter Overview of the Energy Charter Questions for the CAP 	Leanne Muffet + Simon Appleby
4.	10:10am (40 mins)	 ElectraNet's Transmission Annual Planning Report (TAPR) Presentation: Key trends, pressure points and opportunities Q&A 	Brad Harrison (ENet Network Planning Manager)
	10:50am	Leg stretch, morning tea and comfort break	10 mins
5.	11:00am (40 mins)	Demand OutlookPresentation: Demand forecast updateQ&A	Jeremy Tustin (ENet Manager Regulation)
6.	11:40am (15 mins)	Demand Management Innovation Allowance Mechanism (DMIAM) • Update and proposed way forward	Simon Appleby
7.	11:55am (15 mins)	 CAP Annual Report to ElectraNet Board + Other Business ElectraNet thoughts CAP Initial thoughts / Questions for ElectraNet 	Chris Hanna (ENet Senior Advisor) Government + Stakeholder Relations)
8.	12:10pm (15-20 mins)	 CAP ONLY SESSION: Forward Planning / Annual Reporting Forward Planning & upcoming priorities Annual reporting process 	Leanne Muffet
	12:30pm	Thank you and close	Leanne Muffet + Simon Appleby





ATTENDEES					
Name	Affiliation / Title	Attendance			
CAP Members					
Andrew Richards	Energy Users Association Australia				
Estha van der Linden	Ai Group				
Georgina Morris	SACOSS				
Greg McCarron	Central Irrigation Trust				
Mark Henley	Consumer Representative				
Mark Parnell	Consumer Representative				
Rebecca Knol	SA Chamber of Mines and Energy				
Simon Maddocks	Primary Producers SA				
Vikram Kenjle	University of Adelaide				
Yarik Turianskyi	Business SA				
Leanne Muffet	Independent Facilitator				
	ElectraNet Representatives				
Rainer Korte	Chief Operating Officer				
Simon Appleby	Head of Corporate Affairs				
Chris Hanna	Senior Advisor Government and Stakeholder Relations				
Brad Harrison	Manager Network Planning				
Jeremy Tustin	Manager Regulation				